Zárva

A jelenlegi helyzetben felelősségteljesen kellett eljárnunk, és klinikánkat 2020. március 17-én, kedden, jelenleg 2020. június 16-ig bezártuk!

Kedves páciensek!

Tisztelt páciensünk! A kialakult helyzet miatt a magyar kormány határozatlan időre felfüggesztette tevékenységünket, így klinikánk jelenleg bezárt, és sajnos az áprilisi és már a májusi időpontokat is töröltük. Kérjük, kövesse weboldalunkat a klinikáról szóló aktuális információkkal kapcsolatban, és maradjon egészséges!

A jelenlegi helyzetben felelősségteljesen kellett eljárnunk, és klinikánkat 2020. március 17-én, kedden, jelenleg 2020. június 16-ig bezártuk! A dátum természetesen mindig változhat az aktuális események függvényében. Nem akarjuk kitenni a betegeinket vagy a személyzetet a vírusfertőzés kockázatának. A határokat 2020. március 16-án, hétfőn éjfélkor lezárták a személyi forgalom elől. A jövőben határozatlan időre csak magyar állampolgárok léphetnek be Magyarországra. Ha bármilyen kérdése van, e-mailben tud kapcsolatba lépni velünk (info@diamantdent.hu).

Nagyon köszönjük megértésüket.

Diamant-Dent - csapata

Keresse szakavatott csapatunkat az alábbi telefonszámokon!
Ingyenes telefonszámunk (A, D, CH, NL, GB, IRL, F, I, B országokból hívva) 0080044556677

Magyarországról illetve egyéb országból: +3696579067
Visszahívást kérek

Visszahívást kérek


A Diamant-Dent számokban

1
Éves tapasztalat
1
Behelyezett implantátum
1
Egészségpénztári beteg
1
Alkalmazottak
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..