Esztétikai fogászat

“Szép fogak – személyiségünk tükre”

Napjainkban külső megjelenés egyre fontosabb szerepet játszik életünkben. Egy szép és sugárzó mosoly pozitív hatással van embertársainkra.

“Szép fogak – személyiségünk tükre”

Rendelőinkben éppen ezért elsődleges szempont az esztétikus fogászati ellátás megvalósítása. Az esztétikai fogászat az eddig megszokott beavatkozások egy új fajta megközelítése, melynek célja a páciens fogazatának legesztétikusabb helyreállítása és ezáltal önbizalmának, társadalmi pozíciójának megerősítése is. Az esztétikai beavatkozások széles skáláját kínáljuk pácienseink számára:  fémmentes restaurációk (kerámia héjak, fémmentes koronák, inlay-k stb), szájhigiénia, fogfehérítés.

A cirkónium alapú koronák a modern esztétikus fogászat legújabb vívmányai.

A cirkónium lényegében kerámia, mely a következő előnyökkel bír:

  • rendkívül esztétikusak és fölöttébb pontosak
  • hosszan tartóak és jól terhelhetők
  • nem tartalmaznak fémet, így fém-allergia esetén is alkalmazhatóak
  • az ilyen koronákon a fény tökéletesen áthaladhat, ezáltal gyönyörű természetes hatással bírnak.

Kisebb formai hibák és elszíneződések elrejtésére a porcelán héj tökéletes megoldást nyújt. Az ún veneer alkalmazásának legnagyobb előnye az, hogy mindehhez nem kell eltávolítani az értékes foganyagot, csak a fog felszínét kell megmunkálni. Fogfehérítéssel és hagyományos technikákkal nem lehet elérni olyan természetesen fénylő és ragyogó mosolyt, mint a porcelán héjak felragasztásával.

Csaknem mindenkinek fehérek a fogai 18 éves koráig. Majd a kor,a dohányzás, a kávé, a tea, a vörösbor és a gyógyszerek elszínezik és besárgítják a fogakat és így elvész mosolyuk varázsa.

A modern esztétikai fogászat erre a problémára is kínál kiváló megoldásokat.

Fogászatunk egy biztonságos, hatékony és tartós fogfehérítési eljárást kínálunk, amit több tízezer páciens tapasztalt meg szerte a világon.

A forradalmian új, Remewhite Professzionális technológia a rendelői eljáráshoz szükséges, átfogó csomaggal kiküszöbölte ezeket a problémákat és egy kifinomult, biztonságos és hatásos eljárást kínál, amivel visszanyerheti ragyogóan fehér fogait.

astetische_01

előtte

astetische_02

utána

elotte_utana

Keresse szakavatott csapatunkat az alábbi telefonszámokon!
Ingyenes telefonszámunk (A, D, CH, NL, GB, IRL, F, I, B országokból hívva) 0080044556677

Magyarországról illetve egyéb országból: +3696579067
Visszahívást kérek

Visszahívást kérek


A Diamant-Dent számokban

1
Éves tapasztalat
1
Behelyezett implantátum
1
Egészségpénztári beteg
1
Alkalmazottak
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..