Történetünk

A Diamant-Dent Fogegészségügyi Intézetet Szalay Ivett és Szalay Ferenc alapította 1999-ben.

Az volt az elképzelésünk, hogy létrehozzunk egy olyan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó Intézetet, mely egy magánrendelő színvonalát és egyediségét egy kórház biztonságával ötvözi.

Természetesen ugyanezen elvek vezéreltek minket a szépségszalonunk létrehozásánál is.

Intézetünk húsz évvel ezelőtt két fogászati kezelőhelyiséggel nyitotta meg kapuit Mosonmagyaróvár belvárosában, a Lajta-folyó mellett, ahol a fogászati és implantációs tevékenységet kezdetben egy-egy szakember látta el. Kiváló munkájuknak köszönthetően egyre nagyobb számban érkeztek hozzánk páciensek a szomszédos Ausztriából és pár év alatt jelentős hírnevet vívtunk ki magunknak Németországban, Svájcban és több nyugat-európai országban. Pacientúránk folyamatos növekedésének eredményeképpen jött az ötlet, hogy fogászati rendelőnk szolgáltatási palettáját kibővítjük és vendégeink számára egy minden eddiginél nívósabb és otthonosabb környezetet teremtünk. Sok-sok estét és hétvégét töltöttünk azzal, hogy új, második Intézetünket megálmodjuk és erre a leginkább megfelelő létesítményt megtaláljuk.

das_team_lead

Végül rátaláltunk kis városunk belvárosának egyik régóta üresen álló, romos épületére, melynek építészeti stílusa és helyiségeinek belső kialakítása rögtön elnyerte tetszésünket. 

A tervezési és kivitelezési munkálatokhoz számos kiváló szakembert sorakoztattunk fel és mi magunk is aktívan kivettünk részünket a renoválási munkálatokból. Az épület belsőépítészeti kialakításánál elsődlegesen a kellemes környezet és pihenési lehetőség megteremtését helyeztük előtérbe, hogy pácienseink minél otthonosabban érezzék magukat.

Kemény munkánk gyümölcseként 2005 februárjában megnyitottuk új Intézetünk kapuit, melyben távolról érkező pácienseink részére hotelszobákat és wellness helyiséget is kialakítottunk.

Ezenkívül nagy hangsúlyt fektettünk rendelőhelyiségeink, röntgenszobánk és műtőnk berendezéseire, melyek ezáltal a fogászat csúcstechnológiáját tükrözik.A diagnózis pontos felállítása érdekében modern röntgen-diagnosztikai berendezés áll rendelkezésre, hogy orvosaink a legmegfelelőbb kezelési tervet állíthassák össze pácienseink számára.

Elengedhetetlenek tartjuk, hogy a legmodernebb fogászati eljárásokat, módszereket pácienseink rendelkezésére bocsássuk és számukra a legjobb minőségű alapanyagokat biztosítsuk.

Új klinikánkon további kiváló orvosok és implantológusok váltak csapatunk tagjaivá. Mindennek köszönhetően fogászati és implantációs tevékenységünk folyamatosan fejlődött, mely során figyelemmel kísértük a fogászatban használt módszerek újításait, így mára régiónk legátfogóbb egészségügyi szolgáltatását nyújtó magán Intézetévé váltunk.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését Intézetünk iránt és bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is ellátogat hozzánk!

Szalay Ivett tulajdonos/ügyvezető igazgató

Keresse szakavatott csapatunkat az alábbi telefonszámokon!
Ingyenes telefonszámunk (A, D, CH, NL, GB, IRL, F, I, B országokból hívva) 0080044556677

Magyarországról illetve egyéb országból: +3696579067
Visszahívást kérek

Visszahívást kérek


A Diamant-Dent számokban

1
Éves tapasztalat
1
Behelyezett implantátum
1
Egészségpénztári beteg
1
Alkalmazottak
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..