Vendégkönyv

Jorden Norris
23.02.2024

Kennan Chavez

Labore veniam quibusdam esse quia
Zsombor

Fogászati kezelés gyermekeknek.

8 éves gyermekemmel fogászati kezelésen vettünk részt . Bács Klára doktornő kiemelkedően, magas szintű,gyors és precíz munkát végzett. A kezelés nagyon gyermekbarát módon zajlott. Gyermekes családoknak csak ajánlani tudom. Külön köszönet az asszisztensnőnek Anitának is. Az egész csapatnak további sok sikert kívánunk! :)
jucus

végre egy hely, ahol a szolgáltató van a vendégért. Max.kedves kiszolgálás, hozzáértés. A tyúkszemem mintha soha nem is lett volna. Köszönöm Szilvia ... Jövök máskor is..)
Péntek Ágnes

Tisztelt Cím! MAi napon többszöri próbálkozásra sem tudtam bejelentkezni telefonon a Szépségszalonba, nem vette fel senki, végül mobilon barátnőm segítségével sikerült. Csak egy észrevétel, remélem tudtam segíteni.Ja és Hugi pedikürje kifogástalan. köszönöm.

Vélemények

Még 1000 karakter áll rendelkezésére

Az email megadása opcionális és nem fog megjelenni nyílvánosan. Az emailre csak azért van szükség, hogy adminisztrátorunk fel tudja Önnel venni a kapcsolatot.
Keresse szakavatott csapatunkat az alábbi telefonszámokon!
Ingyenes telefonszámunk (A, D, CH, NL, GB, IRL, F, I, B országokból hívva) 0080044556677

Magyarországról illetve egyéb országból: +3696579067
Visszahívást kérek

Visszahívást kérek


A Diamant-Dent számokban

1
Éves tapasztalat
1
Behelyezett implantátum
1
Egészségpénztári beteg
1
Alkalmazottak
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..