Innovatív technológia

3Shape TRIOS® a digitális lenyomatvételi megoldás

3shape_fb_share

Miden munka a tökéletes lenyomattal kezdődik!

3Shape TRIOS® a digitális lenyomatvételi megoldás

Újdonság a Diamant-Dent Fogászati magánrendelőben, digitális lenyomatvétel a 3 Shape intraorális kamerával. A 3 ShapeTrios segítségével a lenyomatvétel egyszerűbb, gyorsabb és precízebb. Tovább...

A hagyományos lenyomatoknál előfordulhat, hogy meg kell ismételni a folyamatot ahhoz, hogy az eredmények jók legyenek. Sokszor még a szájba helyezéskor is változtatni kell az elkészült munkán. A digitális lenyomatkészítéssel ezek a problémák nem merülhetnek fel, hiszen az így készült lenyomatok rendkívül precízek.

Mindemellett a  digitális lenyomatvétel nagy előnye, hogy az öklendezési reflex, valamint a lenyomatvételi anyagok okozta irritációk is kiküszöbölhetőek vele.

A 3D OralScanner pontosságának köszönhetően kevesebb lenyomatvételre van szükség, ráadásul a restauráció is jobban illeszkedik, ami kevesebb korrekciót eredményez. A kezelési idő ezáltal lerövidülhet.

A folyamat nem fájdalmas, nem jár kellemetlenséggel, és teljesen biztonságos. A teljes fogsor beszkennelése mindössze pár percet vesz igénybe.

Az intraorálisszkennelés lehetővé teszi, hogy a fogakról egy 3D-s virtuális képet hozzunk létre. Ezt a képet a kezelés folyamán, mint  bázis modellt tudjuk használni a  protetikai megoldások, mint koronák, hidak vagy implantátumra épülő fogpótlások elkészítésénél.

A digitális lenyomatvétel előnyei:

  • kíméletes és fájdalommentes lenyomatvétel
  • rövidebb kezelési idő
  • hányinger, légzési nehézségek valamint a lenyomatvételi anyagok okozta irritációk kiküszöbölése
  • kevesebb korrekció és utólagos csiszolás 
  • precízebb illeszkedés
  • azonnali 3D virtuális kép a fogakról

A Diamant-Dent intézet a VATECH Green 16 műszerrel a legújabb technológiát kínálja a röntgenfelvételek készítése terén.

Ily módon az implantációt tekintve, az állkapocs izületi panaszai esetén, bölcsesség fogak eltávolításakor és egyéb bonyolult beavatkozások során a legjobb kezelést tudjuk biztosítani. A röntgenszkenner segítségével egy digitális 3 dimenziós röntgenfelvételt készítünk az állkapocsról, amely alapján pontos képet tudunk magunknak alkotni az Ön állapotáról. Az Ön előnye tehát, hogy NEM kell többé radiológiai rendelőbe elmenni, annak érdekében, hogy CT-felvételt készíttessen, hanem a felvételt mi készítjük el itt helyben és így azonnal ki is tudjuk értékelni és tanácsokkal ellátni.

Az eljárás további előnye, hogy a felvétel a CT-hez képest négyszer alacsonyabb sugárzásmennyiség mellett készíthető el.

A 3D-rekonstrukció alapján kielemezhetők az implantációs vagy sebészeti beavatkozás anatómiai kockázati zónái. Az idegpálya (mandibularis) helye pontosan megállapítható, az állcsonti öböl (sinus maxillaris) állapota is pontosan meghatározható, valamint az állkapocscsont tömörsége is mérhető. Önnek, mint páciensnek a 3D-modell segítségével egyszerűbb megérteni a kezelés tervezését ill. kivitelezését.


3D_ct

Ha a diagnosztika egyértelmű, a kezelés megvalósítása során nő a biztonság. Az implantációs műtét még biztonságosabb elvégzése érdekében a jó tervezéshez elengedhetetlen az úgynevezett RÉTEGFELVÉTEL, amely ezzel a digitális röntgengéppel elkészíthető. Aki már valaha megpróbált egy lyukat derékszögben befúrni a falba, az nagyjából el tudja képzelni, milyen ügyességre van szüksége a fogorvosnak egy implantátum beültetésekor. Ha azonban rendelkezésre áll egy digitális volumenfelvétel ill. egy úgynevezett 3 D felvétel, az implantátum – amely az implantátum tervezési szoftverünk segítségével 3 dimenzióban modellezhető – pontosan behelyezhető a megfelelő helyzetbe.

Intézetünk mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy pácienseinknek a legkorszerűbb technológiát és eljárásokat nyújtsuk a bizalom elnyerése érdekében. Ebben van segítségünkre a 3 dimenziós VATECH Green 16 gép.

3D_picasso_01

uj_magyarorszag_eu_1_
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program GOP-2.1.1-08/A pályázat támogatásával.
Projekt neve: 4 Diamant-Dent Kft. technológiai fejlesztése
Projekt leírása:

Az új röntgenberendezés teljesen új távlatokat nyitott meg a fogászati implantológiában. Egyesíti a panorámaröntgen, a cephalometria és a fogászati CT funkcióit.

Kedvezményezett: 4 Diamant-Dent Kft.
9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 11.
Közreműködő szervezet: MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
 www.nfu.hu www.magzrt.hu

A legújabb innováció a BIOLASETM- től.

Az EPIC a legújabb dióda lézer, amely a következő fogászati kezelésekhez használható:

- Lágyszövet sebészeti beavatkozás
- Fogfehérítés
- Fájdalom terápia
- Ínykorrekció (gingivektómia)
- Fogtasakok tisztítása
- kimetszések (excízió)
- Implantátumok felszabadítása
- Fogkorona meghosszabbítás

Zahnklinik_ungarn_diamant_dent_e

Keresse szakavatott csapatunkat az alábbi telefonszámokon!
Ingyenes telefonszámunk (A, D, CH, NL, GB, IRL, F, I, B országokból hívva) 0080044556677

Magyarországról illetve egyéb országból: +3696579067
Visszahívást kérek

Visszahívást kérek


A Diamant-Dent számokban

1
Éves tapasztalat
1
Behelyezett implantátum
1
Egészségpénztári beteg
1
Alkalmazottak
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..