GYIK

Miért a mosonmagyaróvári Diamant-Dent?

Miért Mosonmagyaróváron?

Rendelőink a kiváló termálfürdőjéről ismert városban, Mosonmagyaróváron találhatóak, ahol pácienseink - fogászati kezeléseik ideje alatt - kikapcsolódva, az időt kellemesen töltve pihenhetnek, feltöltődhetnek.

A Diamant-Dent koncepciója az, hogy olyan magasan képzett csapatot hozzunk létre, amely napjaink két legdinamikusabban fejlődő szakágát - az esztétikai fogászatot és az implantológiát - a lehető legmagasabb szinten műveli! Több, mint tíz éves fennállásunk óta az implantátumokon rögzített fogpótlások elkészítésében nagy tapasztalatra tettünk szert, és ezáltal régiónk vezető implantológiai központjává váltunk.

A Diamant-Dent munkatársai tudásukat állandó továbbképzéssel aktualizálják annak érdekében, hogy a legújabb szakmai kihívásnak is meg tudjanak felelni, és pácienseink részére magas színvonalú fogászati kezeléseket tudjanak nyújtani - kedvező árakon.

Miért a Diamant-Dent?

Mert fogászati klinikánkon nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra, az implantológiára illetve a fogszabályozásra, mely által a biztonság és minőség az Ön egész családja számára egy helyen elérhető.

Mert fogászati klinikánkon 1999 óta végzünk esztétikai és szájsebészeti kezeléseket, így mára több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk fogászati beavatkozások terén.

Mert fogászati klinikánkon kizárólag olyan világszerte ismert és elismert anyagokkal és berendezésekkel dolgozunk, mint pl. 3M Espe, Nobel Biocare, Degussa, KAVO, stb..

Mert fogászati klinikánkon magasan képzett és szakavatott csapattal, kiváló minőségű anyagokkal és modern berendezésekkel ellátott, kellemes környezetben, ámde kedvező árakkal dolgozunk, azért, hogy pácienseink mindenkor szívesen látogasson el hozzánk.

Mert fogászati klinikánkon mindig azt tartjuk szem előtt, hogy Ön ne csak új mosolyával legyen elégedett, hanem hogy jól érezze magát kezelésének teljes lefolyása alatt is.

  • teljeskörű és szakszerű felvilágosítás
  • ingyenes taxiszolgáltatás naponta és saját hotel
  • ingyen hívható telefonszámok
  • modern hírközlési berendezések és modern fogászati berendezések, mint pl. digitális röntgen- és kamera berendezés, mellyel vizuális képet adhatunk fogazatáról
  • fájdalommentes érzéstelenítés tűszúrás nélkül a Wand Plus segítségével
Hogyan töltheti el idejét itt tartózkodása idején?

Távolról érkező pácienseink a kezelések közötti szabadidőt kellemesen - pihenéssel és szépüléssel - töltheti el hotelunkban és  a Mr & Miss Beauty Salonban valamint részt vehet az általunk szervezett szabadidős programokon is.

Hogyan kaphatok időpontot?

Pácienseinket előzetes telefonos, vagy online bejelentkezés alapján fogadjuk, ahol részletes tájékoztatást is szívesen adunk a fogászati kezelés menetéről, költéségiéről és sofőrszolgálatunkról is.

A garanciáról...

Az általunk felhasznált kiváló minőségű anyagoknak és a modern kezelési eljárásoknak köszönhetően a fogorvosaink által elvégzett kezelésekre, a fogtechnikai laborunk által elkészített fogpótlásokra az Európai Uniónak megfelelő vagy akár hosszabb garanciát vállalunk.

Koronák, hidak 3 év
Inlay, Onlay 3 év
Veneer 3 év
Esztétikus tömések 2 év
Protézisek
(teljes-, stég-, részleges protézis)
2 év
Ot-Cap, preci és egyéb összekötő elem 1 év
Műanyag fog
(a protézis műanyagfogának elvesztése)
1 év
Ideiglenes teljes protézis 3 hónap

Bővebb információt honlapunkon itt talál Garancia.

Milyen szálláslehetőség áll rendelkezésre?

Abban az esetben, ha távolabbról érkezik, úgy a szállásfoglalásban és utazásszervezésben is segítségére leszünk. Kívánságára szívesen foglalunk Önnek szobát hotelunkban vagy apartmant közvetlen a Duna-parton. Hogy itt tartózkodása igazán kellemes legyen, ajánljuk figyelmébe hotelunk wellness részlegét, illetve szépségszalonunk teljes körű szolgáltatásait!

Van még további kérdése?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresse szakavatott csapatunkat az alábbi telefonszámokon!
Ingyenes telefonszámunk (A, D, CH, NL, GB, IRL, F, I, B országokból hívva) 0080044556677

Magyarországról illetve egyéb országból: +3696579067
Visszahívást kérek

Visszahívást kérek


A Diamant-Dent számokban

1
Éves tapasztalat
1
Behelyezett implantátum
1
Egészségpénztári beteg
1
Alkalmazottak
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..