Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Biolase lézeres fogfehérítés, hófehér fogak 20 perc alatt!

Az arc legfeltűnőbb része a szemek és a fogak, nem csoda hogy mindenki ragyogóan fehér fogakat szeretne. Egy csodás mosoly, amely egy magabiztos, egészséges és vonzó személyiséget tükröz, azonnal magára vonja a figyelmet.

Tudja, mi okozza fogai elszíneződését?

Legtöbb esetben azok a fogszínező szenvedélyeink, amiket talán nem is veszünk észre, vagy nem gondoljuk hogy fogunkra elszínező hatással lehetnek. Ilyen például a rendszeres dohányzás, vörösbor fogyasztás vagy kávéfogyasztás. De ha gyakran eszünk olyan ételeket, amelyek színeznek, mint például a paradicsom, a cékla, a sárgarépa, akkor is gyorsabban alakulhat ki sötétebb, sárgásabb fogszín.

Ha szebb, világosabb fogakat szeretne, vizsgálja meg szokásait, életmódját és ha kell finoman változtasson rajta. Kérje ki dentálhigiénikusaink tanácsát életmódjához, szokásaihoz illeszkedő fogápolási tippjeikről, illetve válassza a Biolase Laser lézeres fogfehérítést.

fogfeherites_Diamant_Den

Kiknek javasoljuk a Biolase lézeres fogfehérítést?

  • azoknak, akik fogelszíneződést eredményező szokásokkal rendelkeznek
  • azoknak, akik feladatköre, munkaköre igényli a tökéletes megjelenést és ennek érdekében a leghatékonyabb, a legjobb hatásfokú megoldásokat keresik minden területen
  • azoknak, akiknek hidegre és melegre érzékeny a foguk, mert a lézeres fogfehérítéskor ezen érzékenységet is csökkenti tudjuk
  • azoknak, akiknek célja az évekig, évtizedekig tartó természetesen fehér, megnyerően kellemes mosoly megőrzése

Hogyan zajlik egy Biolase lézeres fogfehérítés?

  • a fogakat először professzionálisan megtisztítjuk
  • érzékenyebb ínyt befedjük egy különleges védőanyaggal
  • ezután felhelyezzük a speciális LaserWhite gélt a a fogakra
  • a géllel bekent fogakat 20-30 másodpercig megvilágítjuk a Biolase Laser lézerfogászati készülékkel egy speciális LED fogfehérítő lámpával
  • 5 percig hagyjuk pihenni a fogat, majd minden fogsornegyedben megismételjük ezt a folyamatot
  • 20-25 perc után a LaserWhite gélt lemossuk a fogakról, és már készen is vagyunk

A Biolase lézeres fogfehérítés gyors és hatékony, mellékhatásoktól mentes!
A mi célunk, hogy elégedett legyen a ragyogóan fehér fogaival, amellyel, magabiztosabbnak, boldogabbnak és sikeresebbnek érezheti magát. Mi egy biztonságos, hatékony és tartós fogfehérítési eljárást kínálunk, amit több tízezer páciens tapasztalt meg szerte a világon.

A leggyakrabban előforduló kérdések a fogfehérítési eljárások során

Káros-e a fogzománcra az eljárás?

Szabályosan lefolytatott kezelésnél, melyet szakember végez nincs kockázat.

A fogzománcról lemarnak-e egy réteget az eljárás során?

Ez tévhit, amely a páciensek között terjed. Természetesen nem marunk le 1 réteget a fogzománcról! Magát a fehérítő anyagot bejuttatjuk a fog belsejébe és ez által fehérítjük ki a fogakat.

Fáj-e a kezelés?

Fájdalommal nem jár a kezelés. De egyéni érzékenységi reakció jelentkezhet. Ez azt jelenti, hogy a kezelés ideje alatt és a kezelés után a fogak átmenetileg érzékenyek lehetnek hideg és meleg ingerekre. Ez kiküszöbölhető, ha kezelés után 1-2 napig nem fogyasztunk túl hideg és túl meleg ételeket. Esetleg használhatunk Sensitív Elmex fogpasztát.

Hány árnyalatot tudunk fehéríteni a fogakon?

Ez mindig egyén függő! Akár 6-9 árnyalatot is tudunk elérni. Természetesen világosabb fogszínű pácienseknél nagyobb eredménnyel számolhatunk mint egy nagyon sötétsárgás, barnás fogaknál.

Meddig tart az eredmény

Az eredmény mindig függ a páciens életvitelétől és az étkezési szokásaitól. Átlagosan az eredmény 1-2 évig tart. Dohányosoknál és kávé fogyasztóknál jóval rövidebb ideig mivel ezek az élvezeti cikkek erősen színezik a fogzománcot. Az eredményt fehérítő fogkrémekkel lehet hosszabbítani.

Biztonságos-e a fogfehérítő eljárás

A rendelői környezetben szakember által végzett fogfehérítés minden tekintetben megbízható. Otthoni célra is vásárolható többféle kiszerelésben, de ennek hatékonysága és hiba nélküli kivitelezhetősége erősen kétséges. A legkisebb hozzá nem értés is komoly problémákat okozhat.

Töméseket ki lehet-e fehéríteni?

Minden esetben csak a fogak fehérségére tudunk hatni. Ha a fehérítendő fogakban tömés található, akkor a kezelés után 1-2 héttel a fog színével megegyező kompozit tömést vagy egyéb fogművet tudunk készíteni.

Hidakat, koronákat lehet-e fehéríteni

Nem, sajnos ezeket e fogműveket nem lehet tovább fehéríteni. Az adott esetben először fogat kell fehéríteni és a kifehérített fogszínhez kell kiválasztani a koronák vagy egyéb készülő fogművek fogszínét.

Időigényes a fehérítés

Egyáltalán nem. Alig 20 perc alatt megtapasztalhatja ragyogóan fehér mosolyának varázsát. Összehasonlítva a hagyományos eljárásokkal a Biolase lézeres technológia nagymértékben lecsökkenti az eljárás időtartalmát és növeli a kezelés hatékonyságát.

Keresse szakavatott csapatunkat az alábbi telefonszámokon!
Ingyenes telefonszámunk (A, D, CH, NL, GB, IRL, F, I, B országokból hívva) 0080044556677

Magyarországról illetve egyéb országból: +3696579067
Visszahívást kérek

Visszahívást kérek


A Diamant-Dent számokban

1
Éves tapasztalat
1
Behelyezett implantátum
1
Egészségpénztári beteg
1
Alkalmazottak
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..