Inlay – az amalgám alternatívája

Az inlay egy a fogtechnikai laborban, rendkívül precíz CAD/CAM technológiával készülő fogpótlás.

A régi tömések helyett inlayeket használunk különösen olyan esetekben, amikor a fog egy nagy része letörött vagy már elkezdett szuvasodni. A tömés behelyezése előtt az érintett fogat elő kell készíteni. Meg kell fúrni, mint egy tömés esetében, de általában nem olyan mélyen. Az orvos ezután lenyomatot vesz, hogy a fogtechnikus az inlayt a fogtechnikai laborban pontosan és a természetes fogak színéhez illeszkedve tudja elkészíteni. Ha az inlay elkészül, a fogorvos ennek segítségével lezárja a lyukat. Az inlay jelentős előnyökkel jár a tartósság, a biztonság, a funkcionalitás és az esztétika szempontjából a hagyomásnyos tömésekkel ellentétben. Az egyedileg elkészített inlayek - függetlenül a felhasznált anyagoktól - a fogorvostól nagy precizitást igényelnek.

Inlay készülhet különböző anyagokból, mint például kerámiából, aranyból vagy grádiából.

A kerámia inlay döntő előnyökkel bír más anyagokkal szemben. Kevésbé feltűnő, áttetsző és tökéletesen illeszkedik a fog színéhez és szerkezetéhez. Ezen túlmenően a kerámia inlay lényegesen hosszabb életű, mint más típusú fogtömések. A kerámia inlay (más néven porcelán inlay), ideális a fogak kiváló minőségű javítására.

zahnklinik_ungarn_diamantdent_ke

Az arany inlay nagyon tartós és az aranyat a szervezet jól befogadja. Nagyon kevés ember reagál allergén módon az aranyra. A tiszta arany rendkívül puha, így azt általában platinával szokták ötvözni inlayek készítésekor. Az arany inlayekkel akár nagy szuvasodásokat is el lehet látni. Az arany inlay minden rágónyomásnak ellenáll.

zahnklinik_ungarn_diamantdent_go

A műanyag inlay az arany vagy kerámia inlay-el ellentéteben nagyon kedvező árú az alacsony előállítási költségeknek köszönhetően, amely előnyt jelenthet. A műanyag inlayek színben megegyeznek a kerámia inlayekkel és könnyen megmunkálhatók, így alternatívát jelentenek a jóval drágább kerámia inlayeknél.

zahnklinik_ungarn_diamantdent_go

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Fogászati kezeléseink sikertörténetei

A Diamant-Dent számokban
24
Év
tapasztalat
99349
Beültetett
implantátum
57686
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Pályázat
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.