Veneer-ek Magyarországon-a tökéletes mosolyért

Ha szép, igényes fogakról van szó, manapság az esztétikai fogászat számtalan lehetőséget kínál a gyönyörű és sugárzó mosoly elérése érdekében. A veneerek hajszálvékony, fényáteresztő kerámiahéjak, amelyek különféle természetes színekkel választhatóak és az előkészített fogakra rögzítik fel őket. A Diamant-Dent fogászati klinikán lehetőség nyílik az első, ferde, lepattogzott fogak optikai javítására veneerekkel. A természetes fogak így megtarthatóak, csak optikailag kerülnek helyreállításra.

Veneerek a Diamant-Dent-ben
Magyarországon a mosonmagyaróvári Diamant Dent egyike a legjobb fogászatoknak, amelyek esztétikai fogászattal foglalkoznak, illetve veneereket készítenek. A veneerek előkészítése nagy tapasztalatot, ügyességet, illetve pontosságot igényel mind az orvosoktól, mind a fogtechnikusoktól. A veneereket a legmodernebb CAD/CAM technológiávál készíti el a fogtechnikus. A Diamant-Dent fogászati klinika orvosai rendelkeznek a szükséges szaktudással, illetve a megfelelő technikai háttér is biztosított, hogy tökéletes veneereket tudjunk készíteni. A nagy precizitással elkészített veneerek révén visszaadhatjuk pácienseinknek tökéletes mosolyukat, és mindezt kedvező áron.  

Veneerek készítése
Az előkészítés helyi érzéstelenítéssel történik. A kezelés során a fogzománc egy leheletvékony rétegét szükséges csak lecsiszolni, így a fogszövet nem sérül, ezáltal a veneer egy tökéletes esztétikai megoldást jelenthet. Az előkészítést követően a fogorvosunk lenyomatot vesz a fogakról és elküldi saját fogászati laborunkba. A laborban a veneert a kívánt színben és formában készítik el. A kerámiahéjak felragasztásához a fogorvos egy enyhén maró hatású anyaggal előkészíti a fogak felszínét, majd felragasztja a kerámiahéjakat a fogakra.  
Ha további kérdése merülne fel a veneerekkel kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére!

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Sikertörténetek

A Diamant-Dent számokban

19
Év
tapasztalat
14389
Beültetett
implantátum
38706
Egészségpénztári beteg
47
Dolgozó

Partnereink