Vendégkönyv

Zsombor
2017. május 15. hétfő 14:04
Fogászati kezelés gyermekeknek.
8 éves gyermekemmel fogászati kezelésen vettünk részt . Bács Klára doktornő kiemelkedően, magas szintű,gyors és precíz munkát végzett. A kezelés nagyon gyermekbarát módon zajlott. Gyermekes családoknak csak ajánlani tudom. Külön köszönet az asszisztensnőnek Anitának is. Az egész csapatnak további sok sikert kívánunk! :)
Péntek Ágnes
2009. szeptember 19. szombat 09:29
Tisztelt Cím! MAi napon többszöri próbálkozásra sem tudtam bejelentkezni telefonon a Szépségszalonba, nem vette fel senki, végül mobilon barátnőm segítségével sikerült. Csak egy észrevétel, remélem tudtam segíteni.Ja és Hugi pedikürje kifogástalan. köszönöm.
jucus
2009. február 18. szerda 13:28
végre egy hely, ahol a szolgáltató van a vendégért. Max.kedves kiszolgálás, hozzáértés. A tyúkszemem mintha soha nem is lett volna. Köszönöm Szilvia ... Jövök máskor is..)

Új bejegyzés létrehozása

Az email megadása opcionális és nem fog megjelenni nyílvánosan. Az emailre csak azért van szükség, hogy adminisztrátorunk fel tudja Önnel venni a kapcsolatot.
A Diamant-Dent számokban
24
Év
tapasztalat
98485
Beültetett
implantátum
57254
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Pályázat
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.