Történetünk

A Diamant-Dent Fogegészségügyi Intézetet & Szépségszalont Szalay Ivett és Szalay Ferenc alapította 1999-ben.

Az volt az elképzelésünk, hogy létrehozzunk egy olyan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó Intézetet, mely egy magánrendelő színvonalát és egyediségét egy kórház biztonságával ötvözi.

Természetesen ugyanezen elvek vezéreltek minket a szépségszalonunk létrehozásánál is.

Intézetünk tizennégy évvel ezelőtt két fogászati kezelőhelyiséggel és teljes körű szolgáltatást nyújtó szépségszalonnal nyitotta meg kapuit Mosonmagyaróvár belvárosában, a Lajta-folyó mellett, ahol a fogászati és implantációs tevékenységet kezdetben egy-egy szakember látta el. Kiváló munkájuknak köszönthetően egyre nagyobb számban érkeztek hozzánk páciensek a szomszédos Ausztriából és pár év alatt jelentős hírnevet vívtunk ki magunknak Németországban, Svájcban és több nyugat-európai országban.

Pacientúránk folyamatos növekedésének eredményeképpen jött az ötlet, hogy fogászati rendelőnk szolgáltatási palettáját kibővítjük és vendégeink számára egy minden eddiginél nívósabb és otthonosabb környezetet teremtünk. Sok-sok estét és hétvégét töltöttünk azzal, hogy új, második Intézetünket megálmodjuk és erre a leginkább megfelelő létesítményt megtaláljuk.

Végül rátaláltunk kis városunk belvárosának egyik régóta üresen álló, romos épületére, melynek építészeti stílusa és helyiségeinek belső kialakítása rögtön elnyerte tetszésünket. 

A tervezési és kivitelezési munkálatokhoz számos kiváló szakembert sorakoztattunk fel és mi magunk is aktívan kivettünk részünket a renoválási munkálatokból.  Az épület belsőépítészeti kialakításánál elsődlegesen a kellemes környezet és pihenési lehetőség megteremtését helyeztük előtérbe, hogy pácienseink minél otthonosabban érezzék magukat.

Kemény munkánk gyümölcseként 2005 februárjában megnyitottuk új Intézetünk kapuit, melyben távolról érkező pácienseink részére hotelszobákat és wellness helyiséget is kialakítottunk.

Ezenkívül nagy hangsúlyt fektettünk rendelőhelyiségeink, röntgenszobánk és műtőnk berendezéseire, melyek ezáltal a fogászat csúcstechnológiáját tükrözik.A diagnózis pontos felállítása érdekében modern röntgen-diagnosztikai berendezés áll rendelkezésre, hogy  orvosaink a legmegfelelőbb kezelési tervet állíthassák össze pácienseink számára.

Elengedhetetlenek tartjuk, hogy a legmodernebb fogászati eljárásokat, módszereket pácienseink rendelkezésére bocsássuk és számukra a legjobb minőségű alapanyagokat biztosítsuk.

Új klinikánkon  további kiváló orvosok és implantológusok váltak csapatunk tagjaivá. Mindennek köszönhetően fogászati és implantációs tevékenységünk folyamatosan fejlődött, mely során figyelemmel kísértük a fogászatban használt módszerek újításait, így mára régiónk legátfogóbb egészségügyi szolgáltatását nyújtó magán Intézetévé váltunk.

Emellett igyekszünk szalonunk vendégei részére is ugyanazt a színvonalas szolgáltatást nyújtani, mint amit klinikánk páciensei már megszokhattak.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését Intézetünk iránt és bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is ellátogat hozzánk!

Szalay Ivett
tulajdonos/ügyvezető igazgató

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Sikertörténetek

A Diamant-Dent számokban

19
Év
tapasztalat
14381
Beültetett
implantátum
38702
Egészségpénztári beteg
47
Dolgozó

Partnereink