Történetünk

A Diamant-Dent Fogegészségügyi Intézetet Szalay Ivett és Szalay Ferenc alapította 1999-ben.

Az volt az elképzelésünk, hogy létrehozzunk egy olyan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó Intézetet, mely egy magánrendelő színvonalát és egyediségét egy kórház biztonságával ötvözi.

Természetesen ugyanezen elvek vezéreltek minket a szépségszalonunk létrehozásánál is.

Intézetünk húsz évvel ezelőtt két fogászati kezelőhelyiséggel nyitotta meg kapuit Mosonmagyaróvár belvárosában, a Lajta-folyó mellett, ahol a fogászati és implantációs tevékenységet kezdetben egy-egy szakember látta el. Kiváló munkájuknak köszönthetően egyre nagyobb számban érkeztek hozzánk páciensek a szomszédos Ausztriából és pár év alatt jelentős hírnevet vívtunk ki magunknak Németországban, Svájcban és több nyugat-európai országban.

das_team_leadPacientúránk folyamatos növekedésének eredményeképpen jött az ötlet, hogy fogászati rendelőnk szolgáltatási palettáját kibővítjük és vendégeink számára egy minden eddiginél nívósabb és otthonosabb környezetet teremtünk. Sok-sok estét és hétvégét töltöttünk azzal, hogy új, második Intézetünket megálmodjuk és erre a leginkább megfelelő létesítményt megtaláljuk.

Végül rátaláltunk kis városunk belvárosának egyik régóta üresen álló, romos épületére, melynek építészeti stílusa és helyiségeinek belső kialakítása rögtön elnyerte tetszésünket. 

A tervezési és kivitelezési munkálatokhoz számos kiváló szakembert sorakoztattunk fel és mi magunk is aktívan kivettünk részünket a renoválási munkálatokból.  Az épület belsőépítészeti kialakításánál elsődlegesen a kellemes környezet és pihenési lehetőség megteremtését helyeztük előtérbe, hogy pácienseink minél otthonosabban érezzék magukat.

Kemény munkánk gyümölcseként 2005 februárjában megnyitottuk új Intézetünk kapuit, melyben távolról érkező pácienseink részére hotelszobákat és wellness helyiséget is kialakítottunk.

Ezenkívül nagy hangsúlyt fektettünk rendelőhelyiségeink, röntgenszobánk és műtőnk berendezéseire, melyek ezáltal a fogászat csúcstechnológiáját tükrözik.A diagnózis pontos felállítása érdekében modern röntgen-diagnosztikai berendezés áll rendelkezésre, hogy  orvosaink a legmegfelelőbb kezelési tervet állíthassák össze pácienseink számára.

Elengedhetetlenek tartjuk, hogy a legmodernebb fogászati eljárásokat, módszereket pácienseink rendelkezésére bocsássuk és számukra a legjobb minőségű alapanyagokat biztosítsuk.

Új klinikánkon  további kiváló orvosok és implantológusok váltak csapatunk tagjaivá. Mindennek köszönhetően fogászati és implantációs tevékenységünk folyamatosan fejlődött, mely során figyelemmel kísértük a fogászatban használt módszerek újításait, így mára régiónk legátfogóbb egészségügyi szolgáltatását nyújtó magán Intézetévé váltunk.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését Intézetünk iránt és bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is ellátogat hozzánk!

Szalay Ivett
tulajdonos/ügyvezető igazgató

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Fogászati kezeléseink sikertörténetei

A Diamant-Dent számokban
24
Év
tapasztalat
98485
Beültetett
implantátum
57254
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Pályázat
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.