Tartós smink - Kozmetikai smink tetoválás

Tetováláskor a pigmenteket tű vagy tűk segítségével injektáljuk be a bőrbe. Ehhez különböző fajtájú és méretű tűket lehet felhasználni. Régebben akupunktúrás tű volt használatos, manapság azonban, minden tetováló géphez a gyártó cég készít ahhoz alkalmas tűt, annak tartozékait vagy a legmodernebb és legsterilebb esetben higiéniai modult. A Nouveau Contour™ az egyetlen olyan eljárást biztosítja, amely 100%-osan kizárja bármely fertőzés lehetőségét.

Nouveau technikák lehetővé teszik olyan egyedi professzionális sminktetoválás készítését, melyeket csak a legfejlettebb tetoválógéppel és a legkiemelkedőbb szakmai tudással lehet végezni.

Szemöldök tetoválás készítése
 
A legtöbb vendég vágya manapság a természetes hatású szemöldöktetoválás. Ez a szemöldök a vendég természetes színeivel harmonizál, formája előnyössé teszi az arc megjelenését.


A Nouveau Contour gépen különböző programok közül be lehet állítani a szemöldöktetoválás programot. A szálazott szemöldöktetoválás elkészítéséhez többféle higiéniai modul közül választhatunk. Nagyon vékony tűt kell választanunk, mellyel a hiányzó szálakat készítjük el. Választhatunk 1 pontos tűt, de akár 3 pontos tűt is. Az utóbbinál 3db tű sorban (mint a fésű) helyezkedik el. Ha megfelelően tartjuk, akkor ugyanolyan vékony szálat tudunk húzni vele, mint az 1 pontos tűvel, de mivel 3 pontos, így háromszor több pigmentet juttat a bőrbe.


Sminkhatású szemkontúr készítése: „füstös szem, azaz smoky eyes”
Régebben szemkontúr tetováláskor a vendégek a határozott, fekete vékony vonalat kérték. Manapság azonban sok vendég nem ilyen tusvonal szerű karakteres, kemény tekintetre vágyik, hanem lágyabb kontúrvonalat szeretne. Ezt a fajta sminktetoválás nem vonal technikával, hanem Nouveau technikával készül. Ez a módszer igazi „füstös szemeket” eredményez. Ennek az elkészítéséhez kizárólag az 5 pontos tű felel meg, és speciális technikát alkalmazunk. Varázslatosan szép és természetes hangsúlyt ad a szemeknek!

 Szájsatír készítése
A száj hangsúlyozása, optikai nagyobbítása többnyire jól áll a hölgynek, de a formák, és az hogy milyen színt választunk már jelentősen eltérhet a hölgyeknél.

A száj könnyen kiemelhető kontúrozásával, persze azt csak akkor érdemes hangsúlyozni, ha a száj tökéletes formájú. Ha a szimmetria és az arányok az ajkak esetén nem megfelelőek, akkor egy egyszerű szájkontúr tetoválás a valóban vonzó végeredményhez kevés lesz.

Sokkal természetesebb és dekoratívabb a száj tetoválása, ha nemcsak kontúrt, hanem satírt is készítünk. A száj optikai nagyobbítását is csak abban az esetben lehet megoldani, ha mind a kontúrvonalat mind a saját szájszínét besatírozzuk. Ha a vendégnek a szájformáján korrigálni kell, akkor kiváló megoldás a színkitöltés, vagyis a szájsatírozással javíthatunk a megjelenésen.

A legtöbb sminktetoválónak a szájsatír készítése okoz a legnagyobb gondot! Ezt csak megfelelő előképzettséggel, nagy gyakorlattal és digitális sminktetoválógéppel lehet készíteni.

A hosszan tartó szépség titka a tartós smink tetoválás! Kifinomult technika, garantált minőség fájdalom, vérzés és duzzanat nélkül!

A Nouveau Contour technológiájának segítségével az ajak, a szemhéj illetve a szemöldök hibái, egyenetlenségei korrigálhatók.

Ezzel az eljárással a túl keskeny vagy kevés szemöldök illetve a vékony ajkak optikailag vastagabbá és ezáltal szebbé tehetők.

Magas szaktudással, megfelelő felszereléssel és kiváló minőségű színanyaggal rendelkező kozmetikusaink a Nouveau Contour alkalmazásával jelentős mértékben meghatározhatják vendégeink karakterét.

Az elkészített kozmetikai tetoválások eredményével vendégeink évek múltán is elégedettek lesznek.

Csinosan, szépen lefeküdni és ugyanígy ébredni - ez minden nő álma. Szépen ívelt szemöldök, igéző szemek, sűrű szempillák, rúzsozott hatású ajkak 5 éven át tartósak maradnak!

www.nouveaucontour.hu

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Sikertörténetek

A Diamant-Dent számokban

19
Év
tapasztalat
12933
Beültetett
implantátum
37978
Páciens
47
Munkatárs

Partnereink