Műköröm

A megfelelő kéz- és körömápolás korunkban elengedhetetlen alapigény lett. A szép, ápolt kéz fontos része megjelenésünknek, meghatározó lehet abban is, hogy milyen kép alakul ki rólunk egy találkozáskor.

Röviden szeretnénk bemutatni az általunk használt körömépítő alapanyagot:
Az OPI egy professzionális műköröm alapanyagokat gyártó és forgalmazó cég, amely az Egyesült Államokban már 24 éve az elsők között van a műköröm piacon. Vezető pozícióját annak köszönheti, hogy kiváló minőségű műköröm alapanyagok, kellékek és lakkok gyártója és forgalmazója. A világ 70 országában kínálja az OPI a legjobb minőséget a felhasználóinak. Sok amerikai magazinban voksoltak rá a legjobb körömlakk kategóriában is (pl. Allure's, Cosmopolitan, Elle, Instyle).

Az általunk végzett műkörömtechnikák:

TIPES TECHNIKA:

Ennél az eljárásnál a vendég körmeit rövidre vágjuk, majd kiválasztjuk a megfelelő méretű és formájú műanyag tipet.
A körmök felületét elmattítjuk, fertőtlenítjük.
Ezután egy speciális ragasztóval felragasztjuk a tipeket.
A második lépésben a műanyag tipeket a vendég igényei szerinti hosszúságra vágjuk.

Miután a vendég eldöntötte milyen formájú körmöt szeretne, (ebben szivesen adunk tanácsot) oválisra, ill. szögletesre formázzuk a felragasztott műkörmöket. Ezután a tipeket egyszintbe reszeljük a természetes körömmel, majd ismét fertőtlenítjük és zsírtalanítjuk a természetes körömlemezt.

A következő lépésben a körmöket egy speciális két komponensű anyaggal (por-folyadék szisztéma) porcelánnal, másnéven acryl-lal vonjuk be. Ennek az eljárásnak az előnye az, hogy a porcelán levegőre köt, így az anyag kikeményedése után (5-10 perc) azonnal elkezdhető a csiszolás. A csiszolást egyrészt szokványos reszelőkkel ill. modern csiszológéppel végezzük.

Miután a műkörmök felületét egyenletesen simára csiszoltuk, a körmöket és a körmöket körülvevő bőrt egy finom ápoló olajjal kenjük be, ami a bőrt ápolja ill. a műkörmökbe polírozva egy gyönyörű fényes felületet biztosít. Végül a vendég kívánságának megfelelően lakkozzuk a frissen elkészült műkörmöket.

A természetes köröm növekedésének függvényében a vendégeink kb.3-5 hetente térnek vissza, hogy feltöltessék körmeiket.

MEGERŐSÍTŐ TECHNIKA:

Természetes köröm bevonása alapanyaggal:
Amennyiben valaki mégis idegenkedne a "műkörömtől", azokak ajáljuk a saját köröm megerősítését. Ez azt jelenti, hogy a saját köröm megformázása után (ami formareszelésből és felülettisztításból áll) kap egy réteg zselét. A saját köröm kap ezáltal egy védőréteget, ami óvja a betöredezésről, teljes hossz letörésétől ill. a körömlakk gyors lepattogásától. A töltést ugyanúgy igényli, mint a műköröm. Rengeteg vendégünknél alkalmaztuk már a saját köröm megerősítését és bizton állíthatjuk, hogy bevált!

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Sikertörténetek

A Diamant-Dent számokban

19
Év
tapasztalat
12933
Beültetett
implantátum
37978
Páciens
47
Munkatárs

Partnereink