Mikrodermabrázió

BŐRFIATALÍTÁS MIKRODERMABRÁZIÓVAL (BŐRCSISZOLÁS)

A korábban csak a gyógyászatban ismert technológiák bevonásával a ma ismert legkorszerűbb bőrkezelési módszer arcra és testre egyaránt a mikrodermabrázió. Alkalmazásával gyors, látványos és tartós eredmény érhető el a ráncok, szarkalábak, aknék, hegek, pigmentzavarok, öregségi foltok, striák és más bőrsérülések kezelésekor. Az új kezelési technika három fő építőeleme a mikrodermabrázió, az ultrahang és az enzimek.

A dermabrázió a bőr legfelső elhalt rétegeinek mechanikus lecsiszolását jelenti. A mikrodermabrázió eltávolítja az elhalt szarusejteket a mikrokristályokkal, amelyeket a nagy sebességű sűrített levegő juttat a bőr felszínére, így jelentősen javul a hatóanyag-felvevő képessége, valamint a megújulási folyamatok is felgyorsulnak. A kezelés fájdalommentes, nincsenek mellékhatások, maradandóan gyógyíthatóak a hegek és a tág pólusú bőrök is.

Miután előkészítettük a bőrt a hatóanyagok tökéletes befogadására, jöhet a feltöltés. Nagy frekvenciájú ultrahanggal enzim komplexeket juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe a bőr problémájától függően. Ezek a speciális enzimek gyorsítják és szabályozzák a sejtfunkciókat. Növelik az oxigénellátást, antioxidáns hatásuk miatt aktíválják és stimulálják a sejteket, gyorsítják a sejtanyagcserét, valamint regenerálják a bőrt. A szükséges kezelések elvégzése után akár 49 %-al is csökkenhet a ráncmélység és a bőr érdessége.

A pigmentfoltok, elszarusodási és öregségi foltok, sebhelyek, a nap okozta károk már az első kezelés után jelentős javulást mutatnak. Az aktív akne (szőrtüszőgyulladás, akne, pörsenések) is eredményesen kezelhető.

A felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőrazonos és bőraktív krémekkel tápláljuk, hidratáljuk a bőrt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik.

kezelés előtt

5 kezelés után

kezelés előtt

8 kezelés után

A mikrodermabrázió segítségével a következő problémák kezelhetők sikeresen:

- pigmentfoltok
- öregségi foltok
- akne betegség
- aknés hegek
- bármilyen típusú hegek
- fénykárosodás 
- stria
- cellulit
- bőrsorvadás
- ráncosodás
- elszarusodási zavarok

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Sikertörténetek

A Diamant-Dent számokban

19
Év
tapasztalat
12933
Beültetett
implantátum
37978
Páciens
47
Munkatárs

Partnereink