Masszázs

Mai rohanó világunkban a stressz szinte minden területen jelen van. Sokak számára a pihenés, a relaxáció nehéz feladat.

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb módszer a betegségek megelőzésére és a közérzet javítására.

Az általunk kínált masszázsfajtákkal ebben kívánunk Önnek segítséget nyújtani!

Az 50 perces frissítő egésztest-masszázs alkalmas arra, hogy a stressz negatív hatásait ellensúlyozzuk, és ezáltal jobb alvást biztosítsunk. Feszültségoldó, vérkeringés serkentő, vérnyomáscsökkentő hatása van.

A stressz másik velejárója az izomfeszülés, amely akár izomlázhoz is vezethet. A frissítő masszázs kedvező befolyással van az izmok letapadására, lazítja a fájdalmas izmokat, ellazít.

Egy 25 perces hátmasszázson való részvétellel szintén csodálatos hatást fejthetünk ki az idegrendszerre ill. a merev nyaki-, hát-, és vállizmokra.
Kezeléseink közé tartozik még a talp-reflexzóna-maszázs, mely elősegíti a szervezet természetes öngyógyító folyamatát. Ha egy a talpon található reflexpont nyomásra érzékeny, az a neki megfelelő szerv rendellenességére utalhat. Ennek felismerésében nyújt segítséget a talp-reflexzóna-masszázs, melynek alkalmazásával ezenkívül kellemes közérzetet is teremthetünk.

Ezzel azonban még nincs vége!
Új kezeléseinkkel javíthatja bőrének állapotát, növelheti feszességét, narancsbőre mérséklődhet.

 

A különböző környezeti és egyéb külső behatások mind hozzájárulnak a bőr fiatalosságának elvesztéséhez, idő előtti öregedéséhez, ráncosodásához.
Napjainkban a nők magas százalékának okoz problémát a narancsbőr. A szervezet hormonális változásai, az élelmiszerekben található hormonok és egyéb adalékanyagok, a mozgáshiány, a stressz, a rohanó élettempó mind hozzájárulnak az anyagcsere torzulásához, melynek következménye a cellulit kialakulása.
A cellulit tulajdonképpen fekfúvódott zsírsejt, melynek belsejében salakanyagok tárolódnak.
Ennek megoldása a keringés aktivizálása, annak érdekében, hogy a salakanyagok kiválasztódjanak és elszállítódjanak.

A cellulit-elleni-fogyasztó-tekercselés felgyorsítja a salaktalanítás folyamatát. Csupán 45 percet kell a fóliacsomagban pihenni és máris karcsúbbak leszünk!
Első lépéseként borostyán zselével bekenjük a testet. A borostyánzselé frissíti a szöveteket és javítja a nyirokkeringést. Ezt követően a problémás helyeket, mint csípő, fenék, comb, has, ill. a kezeket fóliával szorosan betekerjük, majd 45 perces mozdulatlan relaxáció következik.
Ez a fajta testkezelés a tengeren túlról érkezett és egyik leghatásosabb módszer a narancsbőr eltűntetésében, valamint a test formálásában. A fólia alatt a méregtelenítő folyamatok felgyorsulnak és a bőr feszesebbé válik.

Egy kezelés időtartama 1 óra; heti 2 alkalommal, kúraszerűen ajánlott.
A fogyás centikben mérhető.

A tekercselés alkalmas még a striák - terhességi csíkok - elhalványítására is.

Nem ajánlják szív- és vesebetegség esetén, ezen kívül minden fogyni vágyó számára alkalmas, de legfőképp a kényelmesebb hölgyek számára, hiszen itt nem kell aktívan közreműködni.

Az eredmény ezenfelül még fokozható, ha a narancsbőr elleni kúra keretén belül heti egy alkalommal részt vesz az ún. testradírozó- vagy pealing masszázson. Egy olajokból és holt tengeri sóból álló keverékkel 50 percen keresztül masszírozzuk a testet, melyet langyos vízzel való zuhanyozás követ. A tengervíz jótékony hatását már az ókori népek is ismerték, s a mai tudomány is alátámasztja.

Mindezt - akár távol a tengertől - a tengeri só révén élvezhetjük.

A Diamant-Dent számokban

19
Év
tapasztalat
12933
Beültetett
implantátum
37978
Páciens
47
Munkatárs

Partnereink