Gombás köröm kezelése

A gombás köröm kezelése elsősorban egészségügyi szempontból fontos, hogy megelőzhessük a betegség más körmökre való átjutását.

Mivel a köröm növekedése lassú, hónapokig tartó folyamat így a kezelés során esztétikai szempontokra is figyelemmel kell lennünk. Deformált, rövid, csonkolt körömmel nem szívesen megyünk strandra, vagy hordunk nyitott cipőt. Ezen a problémán az úgynevezett körömprotézissel tudunk segíteni.

A körömgombásodás kezelése: gombás körömrész eltávolítása, tisztítása, előkészítése

A „Gehwol” körömjavító gélt kifejezetten sérült és beteg lábkörmök újra felépítésére fejlesztették ki. Az utána növő új körmöt egy gomba ellenes adalékanyag védi meg a gombásodástól. A körömnövekedés ösztönzésére és a természetes védekezés támogatására ajánlott a „Gehwol med” köröm és bőrvédő alkalmazása naponta 2 alkalommal.

A kezelést szükség esetén 4-6 hét múlva megismételjük.

Súlyosabb körömgomba esetén nem garantált az azonnali pótlás, ezt a beteg körömrészek letisztítása után tudjuk megállapítani.

Nem mellőzhető a kezelés során a cipő fertőtlenítése, hiszen a fertőzött cipőben az új köröm is fertőzést kaphat. Ezt egy cipő fertőtlenítő készülékkel végezzük, ami UV-C fény segítségével 20perc alatt elpusztítja a korokozókat.

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Sikertörténetek

A Diamant-Dent számokban

19
Év
tapasztalat
12933
Beültetett
implantátum
37978
Páciens
47
Munkatárs

Partnereink