Gyermekfogászat

A gyerekfogászat a gyerekkorban előforduló, a fogakkal kapcsolatos, a szájban vagy az állkapocsban előforduló betegségek kezelésével foglalkozik. A gyerekfogászat lényegesen eltér a felnőtt fogászattól: egyrészt a gyerekek fogazata még fejlődésben van, másrészt még tejfogaik vannak és a maradandó fogak csak 6 éves kortól jelennek meg. Emellett egy gyerekkezelés kísérő körülményei lélektanilag is teljesen eltérnek egy felnőtt kezelésétől. Éppen ezért a gyerekek fogászati kezelésének teljesen eltérő felfogáson kell hogy alapuljon.

Érdemes a gyermeket már akkor elvinni a fogorvoshoz, amikor az első tejfogak kibújtak. A tejfogak rendszeres ellenőrzése rendkívül fontos, mivel ezek különösen hajlamosak a szuvasodásra. A fogszuvasodás a tejfogak elvesztéséhez vezethet, és további súlyos problémákat okozhat: befolyásolhatja a beszéd fejlődését, a külső megjelenést, a rágást és a fogváltását is.

Mi nagy jelentőséget tulajdonítunk a gyerekek fogászati kezelésének. Tapasztalt és türelmes fogorvosaink mind kisebb, mind nagyobb gyerekek kezelésével is foglalkoznak. Ők nagyobb figyelmet és több türelmet tudnak szentelni kisebb pácienseinknek.

A gyerekek fogkezeléséről további információkat kaphat a Fogszabályozáscímszó alatt.

kinderzahnheilkunde_hu_01

kinderzahnheilkunde_hu_02

kinderzahnheilkunde_hu_03

kinderzahnheilkunde_hu_04

kinderzahnheilkunde_hu_05

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Fogászati kezeléseink sikertörténetei

A Diamant-Dent számokban
20
Év
tapasztalat
28613
Beültetett
implantátum
45818
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Pályázat
Partnereink
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.