Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a mosonmagyaróvári Diamant-Dent?
Miért Mosonmagyaróváron?

Rendelőink a kiváló termálfürdőjéről ismert városban, Mosonmagyaróváron találhatóak, ahol pácienseink - fogászati kezeléseik ideje alatt - kikapcsolódva, az időt kellemesen töltve pihenhetnek, feltöltődhetnek.

A Diamant-Dent koncepciója az, hogy olyan magasan képzett csapatot hozzunk létre, amely napjaink két legdinamikusabban fejlődő szakágát - az esztétikai fogászatot és az implantológiát - a lehető legmagasabb szinten műveli! Több, mint tíz éves fennállásunk óta az implantátumokon rögzített fogpótlások elkészítésében nagy tapasztalatra tettünk szert, és ezáltal régiónk vezető implantológiai központjává váltunk.

A Diamant-Dent munkatársai tudásukat állandó továbbképzéssel aktualizálják annak érdekében, hogy a legújabb szakmai kihívásnak is meg tudjanak felelni, és pácienseink részére magas színvonalú fogászati kezeléseket tudjanak nyújtani - kedvező árakon.

Miért a Diamant-Dent?

Mert fogászati klinikánkon nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra, az implantológiára illetve a fogszabályozásra, mely által a biztonság és minőség az Ön egész családja számára egy helyen elérhető.

Mert fogászati klinikánkon 1999 óta végzünk esztétikai és szájsebészeti kezeléseket, így mára több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk fogászati beavatkozások terén.

Mert fogászati klinikánkon kizárólag olyan világszerte ismert és elismert anyagokkal és berendezésekkel dolgozunk, mint pl. 3M Espe, Nobel Biocare, Degussa, KAVO, stb..

Mert fogászati klinikánkon magasan képzett és szakavatott csapattal, kiváló minőségű anyagokkal és modern berendezésekkel ellátott, kellemes környezetben, ámde kedvező árakkal dolgozunk, azért, hogy pácienseink mindenkor szívesen látogasson el hozzánk.

Mert fogászati klinikánkon mindig azt tartjuk szem előtt, hogy Ön ne csak új mosolyával legyen elégedett, hanem hogy jól érezze magát kezelésének teljes lefolyása alatt is.

  • teljeskörű és szakszerű felvilágosítás
  • ingyenes taxiszolgáltatás naponta és saját hotel
  • ingyen hívható telefonszámok
  • modern hírközlési berendezések és modern fogászati berendezések, mint pl. digitális röntgen- és kamera berendezés, mellyel vizuális képet adhatunk fogazatáról
  • fájdalommentes érzéstelenítés tűszúrás nélkül a Wand Plus segítségével
Hogyan töltheti el idejét itt tartózkodása idején?

Távolról érkező pácienseink a kezelések közötti szabadidőt kellemesen - pihenéssel és szépüléssel - töltheti el hotelunkban és  a Mr & Miss Beauty Salonban valamint részt vehet az általunk szervezett szabadidős programokon is.

Hogyan kaphatok időpontot?

Pácienseinket előzetes telefonos, vagy online bejelentkezés alapján fogadjuk, ahol részletes tájékoztatást is szívesen adunk a fogászati kezelés menetéről, költéségiéről és sofőrszolgálatunkról is.

A garanciáról...

Az általunk felhasznált kiváló minőségű anyagoknak és a modern kezelési eljárásoknak köszönhetően a fogorvosaink által elvégzett kezelésekre, a fogtechnikai laborunk által elkészített fogpótlásokra az Európai Uniónak megfelelő vagy akár hosszabb garanciát vállalunk.

Koronák, hidak 3 év
Inlay, Onlay 3 év
Veneer 3 év
Esztétikus tömések 2 év
Protézisek
(teljes-, stég-, részleges protézis)
2 év
Ot-Cap, preci és egyéb összekötő elem 1 év
Műanyag fog
(a protézis műanyagfogának elvesztése)
1 év
Ideiglenes teljes protézis 3 hónap

Bővebb információt honlapunkon itt talál Garancia.

Milyen szálláslehetőség áll rendelkezésre?

Abban az esetben, ha távolabbról érkezik, úgy a szállásfoglalásban és utazásszervezésben is segítségére leszünk. Kívánságára szívesen foglalunk Önnek szobát hotelunkban vagy apartmant közvetlen a Duna-parton. Hogy itt tartózkodása igazán kellemes legyen, ajánljuk figyelmébe hotelunk wellness részlegét, illetve szépségszalonunk teljes körű szolgáltatásait!

Van még további kérdése?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Fogászati kezeléseink sikertörténetei

A Diamant-Dent számokban
24
Év
tapasztalat
98485
Beültetett
implantátum
57254
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Pályázat
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.