Fogfehérítés

Biolase lézeres fogfehérítés, hófehér fogak 20 perc alatt!

Az arc legfeltűnőbb része a szemek és a fogak, nem csoda hogy mindenki ragyogóan fehér fogakat szeretne. Egy csodás mosoly, amely egy magabiztos, egészséges és vonzó személyiséget tükröz, azonnal magára vonja a figyelmet.

Tudja, mi okozza fogai elszíneződését?

Legtöbb esetben azok a fogszínező szenvedélyeink, amiket talán nem is veszünk észre, vagy nem gondoljuk hogy fogunkra elszínező hatással lehetnek. Ilyen például a rendszeres dohányzás, vörösbor fogyasztás vagy kávéfogyasztás. De ha gyakran eszünk olyan ételeket, amelyek színeznek, mint például a paradicsom, a cékla, a sárgarépa, akkor is gyorsabban alakulhat ki sötétebb, sárgásabb fogszín.

Ha szebb, világosabb fogakat szeretne, vizsgálja meg szokásait, életmódját és ha kell finoman változtasson rajta. Kérje ki dentálhigiénikusaink tanácsát életmódjához, szokásaihoz illeszkedő fogápolási tippjeikről, illetve válassza a Biolase Laser lézeres fogfehérítést.

fogfeherites_Diamant_Den

Kiknek javasoljuk a Biolase lézeres fogfehérítést?

  • azoknak, akik fogelszíneződést eredményező szokásokkal rendelkeznek
  • azoknak, akik feladatköre, munkaköre igényli a tökéletes megjelenést és ennek érdekében a leghatékonyabb, a legjobb hatásfokú megoldásokat keresik minden területen
  • azoknak, akiknek hidegre és melegre érzékeny a foguk, mert a lézeres fogfehérítéskor ezen érzékenységet is csökkenti tudjuk
  • azoknak, akiknek célja az évekig, évtizedekig tartó természetesen fehér, megnyerően kellemes mosoly megőrzése

Hogyan zajlik egy Biolase lézeres fogfehérítés?

  • a fogakat először professzionálisan megtisztítjuk
  • érzékenyebb ínyt befedjük egy különleges védőanyaggal
  • ezután felhelyezzük a speciális LaserWhite gélt a a fogakra
  • a géllel bekent fogakat 20-30 másodpercig megvilágítjuk a Biolase Laser lézerfogászati készülékkel egy speciális LED fogfehérítő lámpával
  • 5 percig hagyjuk pihenni a fogat, majd minden fogsornegyedben megismételjük ezt a folyamatot
  • 20-25 perc után a LaserWhite gélt lemossuk a fogakról, és már készen is vagyunk

A Biolase lézeres fogfehérítés gyors és hatékony, mellékhatásoktól mentes!
A mi célunk, hogy elégedett legyen a ragyogóan fehér fogaival, amellyel, magabiztosabbnak, boldogabbnak és sikeresebbnek érezheti magát. Mi egy biztonságos, hatékony és tartós fogfehérítési eljárást kínálunk, amit több tízezer páciens tapasztalt meg szerte a világon.

A leggyakrabban előforduló kérdések a fogfehérítési eljárások során

Káros-e a fogzománcra az eljárás?

Szabályosan lefolytatott kezelésnél, melyet szakember végez nincs kockázat.

A fogzománcról lemarnak-e egy réteget az eljárás során?

Ez tévhit, amely a páciensek között terjed. Természetesen nem marunk le 1 réteget a fogzománcról! Magát a fehérítő anyagot bejuttatjuk a fog belsejébe és ez által fehérítjük ki a fogakat.

Fáj-e a kezelés?

Fájdalommal nem jár a kezelés. De egyéni érzékenységi reakció jelentkezhet. Ez azt jelenti, hogy a kezelés ideje alatt és a kezelés után a fogak átmenetileg érzékenyek lehetnek hideg és meleg ingerekre. Ez kiküszöbölhető, ha kezelés után 1-2 napig nem fogyasztunk túl hideg és túl meleg ételeket. Esetleg használhatunk Sensitív Elmex fogpasztát.

Hány árnyalatot tudunk fehéríteni a fogakon?

Ez mindig egyén függő! Akár 6-9 árnyalatot is tudunk elérni. Természetesen világosabb fogszínű pácienseknél nagyobb eredménnyel számolhatunk mint egy nagyon sötétsárgás, barnás fogaknál.

Meddig tart az eredmény?

Az eredmény mindig függ a páciens életvitelétől és az étkezési szokásaitól. Átlagosan az eredmény 1-2 évig tart. Dohányosoknál és kávé fogyasztóknál jóval rövidebb ideig mivel ezek az élvezeti cikkek erősen színezik a fogzománcot. Az eredményt fehérítő fogkrémekkel lehet hosszabbítani.

Biztonságos-e a fogfehérítő eljárás?

A rendelői környezetben szakember által végzett fogfehérítés minden tekintetben megbízható. Otthoni célra is vásárolható többféle kiszerelésben, de ennek hatékonysága és hiba nélküli kivitelezhetősége erősen kétséges. A legkisebb hozzá nem értés is komoly problémákat okozhat.

Töméseket ki lehet-e fehéríteni?

Minden esetben csak a fogak fehérségére tudunk hatni. Ha a fehérítendő fogakban tömés található, akkor a kezelés után 1-2 héttel a fog színével megegyező kompozit tömést vagy egyéb fogművet tudunk készíteni.

Hidakat, koronákat lehet-e fehéríteni?

Nem, sajnos ezeket e fogműveket nem lehet tovább fehéríteni. Az adott esetben először fogat kell fehéríteni és a kifehérített fogszínhez kell kiválasztani a koronák vagy egyéb készülő fogművek fogszínét.

Időigényes a fehérítés?

Egyáltalán nem. Alig 20 perc alatt megtapasztalhatja ragyogóan fehér mosolyának varázsát. Összehasonlítva a hagyományos eljárásokkal a Biolase lézeres technológia nagymértékben lecsökkenti az eljárás időtartalmát és növeli a kezelés hatékonyságát.

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Fogászati kezeléseink sikertörténetei

A Diamant-Dent számokban
24
Év
tapasztalat
99349
Beültetett
implantátum
57686
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Pályázat
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.