Esztétikai fogászat

Napjainkban külső megjelenés egyre fontosabb szerepet játszik életünkben. Egy szép és sugárzó mosoly pozitív hatással van embertársainkra.

“Szép fogak – személyiségünk tükre”

Rendelőinkben éppen ezért elsődleges szempont az esztétikus fogászati ellátás megvalósítása. Az esztétikai fogászat az eddig megszokott beavatkozások egy új fajta megközelítése, melynek célja a páciens fogazatának legesztétikusabb helyreállítása és ezáltal önbizalmának, társadalmi pozíciójának megerősítése is. Az esztétikai beavatkozások széles skáláját kínáljuk pácienseink számára:  fémmentes restaurációk (kerámia héjak, fémmentes koronák, inlay-k stb), szájhigiénia, fogfehérítés.

A cirkónium alapú koronák a modern esztétikus fogászat legújabb vívmányai.

A cirkónium lényegében kerámia, mely a következő előnyökkel bír:

  • rendkívül esztétikusak és fölöttébb pontosak
  • hosszan tartóak és jól terhelhetők
  • nem tartalmaznak fémet, így fém-allergia esetén is alkalmazhatóak
  • az ilyen koronákon a fény tökéletesen áthaladhat, ezáltal gyönyörű természetes hatással bírnak.

Kisebb formai hibák és elszíneződések elrejtésére a porcelán héj tökéletes megoldást nyújt. Az ún veneer alkalmazásának legnagyobb előnye az, hogy mindehhez nem kell eltávolítani az értékes foganyagot, csak a fog felszínét kell megmunkálni. Fogfehérítéssel és hagyományos technikákkal nem lehet elérni olyan természetesen fénylő és ragyogó mosolyt, mint a porcelán héjak felragasztásával.

Csaknem mindenkinek fehérek a fogai 18 éves koráig. Majd a kor,a dohányzás, a kávé, a tea, a vörösbor és a gyógyszerek elszínezik és besárgítják a fogakat és így elvész mosolyuk varázsa.

A modern esztétikai fogászat erre a problémára is kínál kiváló megoldásokat.

Fogászatunk egy biztonságos, hatékony és tartós fogfehérítési eljárást kínálunk, amit több tízezer páciens tapasztalt meg szerte a világon.

A forradalmian új, Remewhite Professzionális technológia a rendelői eljáráshoz szükséges, átfogó csomaggal kiküszöbölte ezeket a problémákat és egy kifinomult, biztonságos és hatásos eljárást kínál, amivel visszanyerheti ragyogóan fehér fogait.

astetische_01

előtte

astetische_02

utána

elotte_utana

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Fogászati kezeléseink sikertörténetei

A Diamant-Dent számokban
24
Év
tapasztalat
99349
Beültetett
implantátum
57686
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Pályázat
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.