Fájdalommentes érzéstelenítés

A Wand Plus egy forradalmi újdonság a helyi érzéstelenítésben, melynek segítségével fájdalommentesen lehet érzésteleníteni - akár egy fogat is!

Ezzel a technikával a páciens már az érzéstelenítő beadását sem érzékeli, elmarad a tűszúrás fájdalma és az arc nem zsibbad el.

Ez az új amerikai készülék egy számítógép vezérelt adagoló, mely lassan, nagy nyomással juttatja be a bőrön keresztül az érzéstelenítőt:

  • az érzéstelenítés során először a tűt az ínyhez helyezik anélkül, hogy beleszúrnák.
  • a tű csak azután hatol be, miután az íny teljesen elzsibbadt és ezt már nem lehet érezni
  • az elzsibbadt ínyen keresztül újabb érzéstelenítő anyagot juttatunk be a mélyebb ínyrétegbe

A tűt ugyanígy a fog és a csont közé vezetve akár egyetlen fogat is lehet zsibbasztani, így arcának izmai nem fognak elérzéstelenedni, csak a kezelt fog!

Ezzel az eljárással az érzéstelenítés valóban nem okoz kellemetlenséget pácienseinknek, az érzéstelenség észrevétlenül alakul ki. 

Mélyaltatás

A közvetlen szomszédságunkban található kórház nyújt lehetőséget arra, hogy szájsebészeti beavatkozásokat (transzplantáció, implantáció, sinusliftm csontfelépítés) altatásban végezzünk.

Az altatást minden esetben megelőzi egy kivizsgálás: részletes laborvizsgálat, EKG és mellkas röntgen.

További felvilágosításért forduljon hozzánk bizalommal!

hu_altatas

Ambuláns anesztézia

A mai modern technikákkal, érzéstelenítő módszerekkel szinte minden fogászati beavatkozás fájdalommentesen elvégezhető. Mindezek ellenére vannak, akik szeretnének úgy túl lenni a kezelésen, hogy abból sokat ne érzékeljenek.

Számukra ideális megoldás lehet az ambuláns anesztézia, melynek alkalmával a pácienst egy könnyű alvásszerű, szorongásmentes állapotba visszük a folyamatosan adagolt intravénás altatószerekkel.

A narkózis alkalmazásával a páciens a valóságosnál lényegesen rövidebbnek éli meg a kezelési időt, ezért bonyolultabb, hosszabb időt igénylő beavatkozásoknál is ideális segítség.

Fogászatunk személyi és tárgyi feltételeiben is felkészült rá, hogy nyugodtan vállalkozhassunk az ambuláns anesztéziában végzett beavatkozások elvégzésére, ezáltal sokaknak segítsünk a fogászati kezelésekkel járó jelentős stresszhelyzet elkerülésében.

Kinek ajánlott az ambuláns anesztézia?

  • Fogászati beavatkozásoktól fokozottan félő pácienseknek
  • Implantológiai műtéteknél
  • Egyéb, hosszabb szájsebészeti kezelések esetén
  • Erősebb garat-reflextől szenvedő pácienseknek

Mire kell ügyelni anesztézia előtt ill. után?

A páciens maximális biztonsága érdekében a beavatkozás előtt 5 órával szabad utoljára szilárd ételt fogyasztani, ill. 2 órával szabad folyadékot (vizet) inni. Ennek az az oka, hogy a szedáció alatt csökken tudat ébersége, ennek következményeként a nyelés és a köhöhési reflex is változhat.
A bevavatkozást követően a kezelés, ill. az anesztézia jellegétől, időtartamától, a páciens alapvető egészségi állapotától függően megállapított ideig klinikánkon/rendelőnkben/fogászatunkon megfigyeljük, csak távozásra megfelelő állapotban, kísérővel engedjük szállására vagy otthonába. Gépkocsit vezetni, fontos döntéseket hozni az elkövetkező 24 órában nem javasolt.

Minden esetben külön előzetes konzultáció alapján, a páciens egészségi állapotának megfelelően az aneszteziológus orvos dönti el, hogy az adott kezelés ambuláns anesztéziában elvégezhető-e. Így akár egy magas vérnyomásos, vagy egyéb krónikus betegségben szenvedő páciens is, ha az általános állapota engedi, vállalhatja a beavatkozást. Gyermekeken és várandós pácienseken ambuláns anesztéziát nem végzünk.

Implantátumok

Az a bizonyos plusz az életminőséghez

Koronák, hidak

Esztétikai megoldás erősen elszíneződött, lepattogott, letörött vagy hiányzó fogak esetén.

Fogfehérítés

Egy gyönyörű mosoly, ami egy magabiztos, egészséges és attraktív személyiség tükre, rögtön szembe tűnik.

Fogszabályozás

Megoldás fogazati vagy állcsontokat érintő rendellenesség esetén minden korcsoport számára.

Fogászati kezeléseink sikertörténetei

A Diamant-Dent számokban
20
Év
tapasztalat
18749
Beültetett
implantátum
40886
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Pályázat
Partnereink
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.