Visszahívást kérek

Diamant-Dent

Bemutatkozás

A fogászati kezelés nem a munkánk, hanem szenvedélyünk, vendégeink elégedettsége pedig fő célunk. Hogy mindezt elérjük, professzionálisan berendezett klinikáink állnak pácienseink rendelkezésére, melyekben magasan képzett fogorvosaink a legmodernebb technikákkal és műszerekkel látják el önt.

Emellett szépségszalonunk bő szolgáltatási palettája, valamint kényelmesen és otthonosan berendezett hotelszobáink az itt-tartózkodását kellemes élménnyé változtatja.

Tovább olvasom
Image 1
Image 2
Image 3
Csapatunk

Csapatunk

A Diamant-Dent csapatának fő célja egy értékes együttműködés a páciensek és a fogorvosok között. A Diamant-Dent Fogegészségügyi Intézet magasan képzett vezetése gondoskodik a problémamentes szervezésről a kezelések ideje alatt, az érkezéstől az elutazásig. A vezetőség tagjai szakképzettek és több nyelven beszélnek, így a vendégek és a csapat közötti kommunikáció szóban és írásban is sikeres lehet. Bővebben ›

Fogorvosaink által megszerzett speciális képesítések.

  • Szájsebészet
  • Parodontológia és Prophilaxis
  • Implantológia
  • Esztétikai fogászat
  • Fogpótlástan
  • Állcsont sebészet

Fogszakorvosaink

Az orvosi csapat magasan qualifikált, akik számos képzésen vettek részt, speciális képesítést és a modern kritériumoknak megfelelő tanulmányokat sajátítottak el.

Fogászati kezeléseink sikertörténetei

A Diamant-Dent számokban
19
Év
tapasztalat
15125
Beültetett
implantátum
39074
Egészségpénztári beteg
55
Dolgozó
Partnereink