Diamant-Dent Zahnklinik Ungarn

Diamant-Dent nail studioA megfelelő kéz- és körömápolás korunkban elengedhetetlen alapigény lett. A szép, ápolt kéz fontos része megjelenésünknek, meghatározó lehet abban is, hogy milyen kép alakul ki rólunk egy találkozáskor.

Röviden szeretnénk bemutatni az általunk használt körömépítő alapanyagot:
Az OPI egy professzionális műköröm alapanyagokat gyártó és forgalmazó cég, amely az Egyesült Államokban már 24 éve az elsők között van a műköröm piacon. Vezető pozícióját annak köszönheti, hogy kiváló minőségű műköröm alapanyagok, kellékek és lakkok gyártója és forgalmazója. A világ 70 országában kínálja az OPI a legjobb minőséget a felhasználóinak. Sok amerikai magazinban voksoltak rá a legjobb körömlakk kategóriában is (pl. Allure's, Cosmopolitan, Elle, Instyle).

Diamant-Dent műköröm
 
 
 

Diamant-Dent műkörömAz általunk végzett műkörömtechnikák:

Tipes technika:

Ennél az eljárásnál a vendég körmeit rövidre vágjuk, majd kiválasztjuk a megfelelő méretű és formájú műanyag tipet.
A körmök felületét elmattítjuk, fertőtlenítjük.
Ezután egy speciális ragasztóval felragasztjuk a tipeket.
A második lépésben a műanyag tipeket a vendég igényei szerinti hosszúságra vágjuk.

Miután a vendég eldöntötte milyen formájú körmöt szeretne, (ebben szivesen adunk tanácsot) oválisra, ill. szögletesre formázzuk a felragasztott műkörmöket. Ezután a tipeket egyszintbe reszeljük a természetes körömmel, majd ismét fertőtlenítjük és zsírtalanítjuk a természetes körömlemezt.

A következő lépésben a körmöket egy speciális két komponensű anyaggal (por-folyadék szisztéma) porcelánnal, másnéven acryl-lal vonjuk be. Ennek az eljárásnak az előnye az, hogy a porcelán levegőre köt, így az anyag kikeményedése után (5-10 perc) azonnal elkezdhető a csiszolás. A csiszolást egyrészt szokványos reszelőkkel ill. modern csiszológéppel végezzük.

Miután a műkörmök felületét egyenletesen simára csiszoltuk, a körmöket és a körmöket körülvevő bőrt egy finom ápoló olajjal kenjük be, ami a bőrt ápolja ill. a műkörmökbe polírozva egy gyönyörű fényes felületet biztosít. Végül a vendég kívánságának megfelelően lakkozzuk a frissen elkészült műkörmöket.

A természetes köröm növekedésének függvényében a vendégeink kb.3-5 hetente térnek vissza, hogy feltöltessék körmeiket.

Megerősítő technika:

Természetes köröm bevonása alapanyaggal:
Amennyiben valaki mégis idegenkedne a "műkörömtől", azokak ajáljuk a saját köröm megerősítését. Ez azt jelenti, hogy a saját köröm megformázása után (ami formareszelésből és felülettisztításból áll) kap egy réteg zselét. A saját köröm kap ezáltal egy védőréteget, ami óvja a betöredezésről, teljes hossz letörésétől ill. a körömlakk gyors lepattogásától. A töltést ugyanúgy igényli, mint a műköröm. Rengeteg vendégünknél alkalmaztuk már a saját köröm megerősítését és bizton állíthatjuk, hogy bevált!


 

beautysalon_mukorom01