Diamant-Dent Zahnklinik Ungarn

A gombás köröm kezelése elsősorban egészségügyi szempontból fontos, hogy megelőzhessük a betegség más körmökre való átjutását.

Mivel a köröm növekedése lassú, hónapokig tartó folyamat így a kezelés során esztétikai szempontokra is figyelemmel kell lennünk. Deformált, rövid, csonkolt körömmel nem szívesen megyünk strandra, vagy hordunk nyitott cipőt. Ezen a problémán az úgynevezett körömprotézissel tudunk segíteni.

A körömgombásodás kezelése: gombás körömrész eltávolítása, tisztítása, előkészítése

A „Gehwol” körömjavító gélt kifejezetten sérült és beteg lábkörmök újra felépítésére fejlesztették ki. Az utána növő új körmöt egy gomba ellenes adalékanyag védi meg a gombásodástól. A körömnövekedés ösztönzésére és a természetes védekezés támogatására ajánlott a „Gehwol med” köröm és bőrvédő alkalmazása naponta 2 alkalommal.

A kezelést szükség esetén 4-6 hét múlva megismételjük.

Súlyosabb körömgomba esetén nem garantált az azonnali pótlás, ezt a beteg körömrészek letisztítása után tudjuk megállapítani.

Nem mellőzhető a kezelés során a cipő fertőtlenítése, hiszen a fertőzött cipőben az új köröm is fertőzést kaphat. Ezt egy cipő fertőtlenítő készülékkel végezzük, ami UV-C fény segítségével 20perc alatt elpusztítja a korokozókat.

Nagelpilz Behandlung Diamant-Dent Beauty Salon Ungarn

 

Gombás köröm kezelése Diamant-Dent Beauty Salon