Diamant-Dent Zahnklinik Ungarn

A modern szépségápoláshoz szorosan hozzátartozik a kéz és láb ápolása, gondozása illetve kényeztetése is, melyhez a Perfect Nail termékei kiváló segítséget nyújtanak.

A mai körömtechnikusok széles skálát kínálnak pedikűr, manikűr és műköröm terén. Ehhez hagyományos és új eljárások, formák, anyagok és díszítések hatalmas választéka áll rendelkezésünkre re. De a legszebb díszítés is csak ápolt kézen nyújt kellemes látványt...

Diamant-Dent pedikűr Diamant-Dent pedikűr

A szokásos napi teendők során egy ember átlagosan több mint 10,000 lépést tesz meg, ezeknek egy részét futás vagy lépcsőjárás közben, amelyek a test súlyának 3-4- szeresével terhelik a lábfej izületeit. Lábujjaink egyik fontos feladata az, hogy információkat szolgáltassanak az agynak arról, hogy milyen típusú terepen lépkedünk.
Sajnos a lábápolással eddig sokkal kevesebbet foglalkoztunk. Bőrkeményedések, bütykök, tyúkszemek, benőtt körmök kínoznak bennünket és észrevehetően rontják közérzetünket. Az öregedés folyamatával szemben tehetetlenek vagyunk ugyan, de az késleltethető, a hibák korrigálhatók.