Diamant-Dent Zahnklinik Ungarn

BŐRFIATALÍTÁS MIKRODERMABRÁZIÓVAL (BŐRCSISZOLÁS)

A korábban csak a gyógyászatban ismert technológiák bevonásával a ma ismert legkorszerűbb bőrkezelési módszer arcra és testre egyaránt a mikrodermabrázió. Alkalmazásával gyors, látványos és tartós eredmény érhető el a ráncok, szarkalábak, aknék, hegek, pigmentzavarok, öregségi foltok, striák és más bőrsérülések kezelésekor. Az új kezelési technika három fő építőeleme a mikrodermabrázió, az ultrahang és az enzimek.

A dermabrázió a bőr legfelső elhalt rétegeinek mechanikus lecsiszolását jelenti. A mikrodermabrázió eltávolítja az elhalt szarusejteket a mikrokristályokkal, amelyeket a nagy sebességű sűrített levegő juttat a bőr felszínére, így jelentősen javul a hatóanyag-felvevő képessége, valamint a megújulási folyamatok is felgyorsulnak. A kezelés fájdalommentes, nincsenek mellékhatások, maradandóan gyógyíthatóak a hegek és a tág pólusú bőrök is.

Miután előkészítettük a bőrt a hatóanyagok tökéletes befogadására, jöhet a feltöltés. Nagy frekvenciájú ultrahanggal enzim komplexeket juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe a bőr problémájától függően. Ezek a speciális enzimek gyorsítják és szabályozzák a sejtfunkciókat. Növelik az oxigénellátást, antioxidáns hatásuk miatt aktíválják és stimulálják a sejteket, gyorsítják a sejtanyagcserét, valamint regenerálják a bőrt. A szükséges kezelések elvégzése után akár 49 %-al is csökkenhet a ráncmélység és a bőr érdessége.

diamant dent szépségszalon mikrodermabrázió

 

A pigmentfoltok, elszarusodási és öregségi foltok, sebhelyek, a nap okozta károk már az első kezelés után jelentős javulást mutatnak. Az aktív akne (szőrtüszőgyulladás, akne, pörsenések) is eredményesen kezelhető.

A felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőrazonos és bőraktív krémekkel tápláljuk, hidratáljuk a bőrt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik.

 

diamant dent Mikrodermabrázió diamant dent Mikrodermabrázió
kezelés előtt 5 kezelés után
   
diamant dent Mikrodermabrázió diamant dent mikrodermabrázió
kezelés előtt 8 kezelés után

 

A mikrodermabrázió segítségével a következő problémák kezelhetők sikeresen:

- pigmentfoltok
- öregségi foltok
- akne betegség
- aknés hegek
- bármilyen típusú hegek
- fénykárosodás 
- stria
- cellulit
- bőrsorvadás
- ráncosodás
- elszarusodási zavarok