Diamant-Dent Zahnklinik Ungarn

Ha szép, igényes fogakról van szó, manapság az esztétikai fogászat számtalan lehetőséget kínál a gyönyörű és sugárzó mosoly elérése érdekében. A veneerek hajszálvékony, fényáteresztő kerámiahéjak, amelyek különféle természetes színekkel választhatóak és az előkészített fogakra rögzítik fel őket. A Diamant-Dent fogászati klinikán lehetőség nyílik az első, ferde, lepattogzott fogak optikai javítására veneerekkel. A természetes fogak így megtarthatóak, csak optikailag kerülnek helyreállításra.

Veneerek a Diamant-Dent-ben
Magyarországon a mosonmagyaróvári Diamant Dent egyike a legjobb fogászatoknak, amelyek esztétikai fogászattal foglalkoznak, illetve veneereket készítenek. A veneerek előkészítése nagy tapasztalatot, ügyességet, illetve pontosságot igényel mind az orvosoktól, mind a fogtechnikusoktól. A veneereket a legmodernebb CAD/CAM technológiávál készíti el a fogtechnikus. A Diamant-Dent fogászati klinika orvosai rendelkeznek a szükséges szaktudással, illetve a megfelelő technikai háttér is biztosított, hogy tökéletes veneereket tudjunk készíteni. A nagy precizitással elkészített veneerek révén visszaadhatjuk pácienseinknek tökéletes mosolyukat, és mindezt kedvező áron.  

Veneerek készítése
Az előkészítés helyi érzéstelenítéssel történik. A kezelés során a fogzománc egy leheletvékony rétegét szükséges csak lecsiszolni, így a fogszövet nem sérül, ezáltal a veneer egy tökéletes esztétikai megoldást jelenthet. Az előkészítést követően a fogorvosunk lenyomatot vesz a fogakról és elküldi saját fogászati laborunkba. A laborban a veneert a kívánt színben és formában készítik el. A kerámiahéjak felragasztásához a fogorvos egy enyhén maró hatású anyaggal előkészíti a fogak felszínét, majd felragasztja a kerámiahéjakat a fogakra.  
Ha további kérdése merülne fel a veneerekkel kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére!