Diamant-Dent Zahnklinik Ungarn

3shape TRIOS®a digitális lenyomatvételi megoldás

3shape fb share

Miden munka a tökéletes lenyomattal kezdődik!
3shape TRIOS® a digitális lenyomatvételi megoldás
Újdonság a Diamant-Dent Fogászati magánrendelőben, digitális lenyomatvétel a 3 Shape intraorális kamerával. A 3 ShapeTrios segítségével a lenyomatvétel egyszerűbb, gyorsabb és precízebb.

Tovább...

 

2009. márciusa óta a Diamant-Dent intézet a 3 dimenziós DIGITÁLIS Picasso Trio CBCT műszerrel a legújabb technológiát kínálja a röntgenfelvételek készítése terén.

Ily módon az implantációt tekintve, az állkapocs izületi panaszai esetén, bölcsesség fogak eltávolításakor és egyéb bonyolult beavatkozások során a legjobb kezelést tudjuk biztosítani. A röntgenszkenner segítségével egy digitális 3 dimenziós röntgenfelvételt készítünk az állkapocsról, amely alapján pontos képet tudunk magunknak alkotni az Ön állapotáról. Az Ön előnye tehát, hogy NEM kell többé radiológiai rendelőbe elmenni, annak érdekében, hogy CT-felvételt készíttessen, hanem a felvételt mi készítjük el itt helyben és így azonnal ki is tudjuk értékelni és tanácsokkal ellátni.

Az eljárás további előnye, hogy a felvétel a CT-hez képest négyszer alacsonyabb sugárzásmennyiség mellett készíthető el.

A 3D-rekonstrukció alapján kielemezhetők az implantációs vagy sebészeti beavatkozás anatómiai kockázati zónái. Az idegpálya (mandibularis) helye pontosan megállapítható, az állcsonti öböl (sinus maxillaris) állapota is pontosan meghatározható, valamint az állkapocscsont tömörsége is mérhető. Önnek, mint páciensnek a 3D-modell segítségével egyszerűbb megérteni a kezelés tervezését ill. kivitelezését.

Diamant Dent 3D Digitális CT röntgen

Ha a diagnosztika egyértelmű, a kezelés megvalósítása során a nő a biztonság. Az implantációs műtét még biztonságosabb elvégzése érdekében a jó tervezéshez elengedhetetlen az úgynevezett RÉTEGFELVÉTEL, amely ezzel a digitális röntgengéppel elkészíthető. Aki már valaha megpróbált egy lyukat derékszögben befúrni a falba, az nagyjából el tudja képzelni, milyen ügyességre van szüksége a fogorvosnak egy implantátum beültetésekor. Ha azonban rendelkezésre áll egy digitális volumenfelvétel ill. egy úgynevezett 3 D felvétel, az implantátum – amely az implantátum tervezési szoftverünk segítségével 3 dimenzióban modellezhető – pontosan behelyezhető a megfelelő helyzetbe.

Intézetünk mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy pácienseinknek a legkorszerűbb technológiát és eljárásokat nyújtsuk a bizalom elnyerése érdekében. Ebben van segítségünkre a 3 dimenziós DIGITÁLIS Picasso Trio CBCT gép.

 Diamant Dent 3D röntgen

 

 Új Magyarország
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program GOP-2.1.1-08/A pályázat támogatásával.
Projekt neve: 4 Diamant-Dent Kft. technológiai fejlesztése
Projekt leírása: Az új röntgenberendezés teljesen új távlatokat nyitott meg a fogászati implantológiában. Egyesíti a panorámaröntgen, a cephalometria és a fogászati CT funkcióit.
Kedvezményezett: 4 Diamant-Dent Kft.
9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 11.
Közreműködő szervezet: MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
 www.nfu.hu www.magzrt.hu

 

A legújabb innováció a BIOLASETM- től.

Az EPIC a legújabb dióda lézer, amely a következő fogászati kezelésekhez használható:

- Lágyszövet sebészeti beavatkozás
- Fogfehérítés
- Fájdalom terápia
- Ínykorrekció (gingivektómia)
- Fogtasakok tisztítása
- kimetszések (excízió)
- Implantátumok felszabadítása
- Fogkorona meghosszabbítás

Zahnklinik ungarn diamant dent epic laser